Uncategorized

הכינו את החיך – מתכון של לינגוויני זוקיני ודג לכבוד החג

איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה מציע, מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני ודג.

אופן ההכנה:

מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שן שום
100 גרם עגבניות קצוצות
50 מ"ל יין לבן
80 מ"ל ציר ירקות
2 קוביות חמאה
80 גרם רצועות זוקיני
פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)
פילה דג לברק
הוראות הכנה:
על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
מוסיפים את רצועות הזוקיני
מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

בתיאבון.

צילום: דן פרץ

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי גם זה יעניין אותך
Close
Back to top button