Uncategorized

לכבוד הפסח: מתכון להכנת חריימה ב-15 דקות

מתכון מאת : ענבל קליין מצרכים: 4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים) צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה 2שיני שום כתושות מעט טימין טרי מלח ופלפל שחור גרוסים אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
3. יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
4. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
5. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

בתיאבון וחג פסח כשר.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי גם זה יעניין אותך
Close
Back to top button
נגישות
Close
Close