אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
3. יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
4. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
5. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.
בתיאבון וחג פסח כשר.
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
29 באפריל 2025
יום הזיכרון לחללי מערעות ישראל ופעולות האיבה תשפ”ה: בשנה האחרונה נוספו 380 חללים ו-79 נרצחים בפעולות האיבה
28 באפריל 2025
סיוע באיתור נעדר: משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר איוון גבריאלה דסניק בן 29 מאלעזר
22 באפריל 2025
חוגגים את האביב עם חקלאי גרנות
22 באפריל 2025
ביום העצמאות:77 אתרי מורשת ייפתחו לקהל ללא תשלום!
21 באפריל 2025
משט יום העצמאות ה-77: הצדעה ללוחמי הים, החטופים, הפצועים ומשפחותיהם