חדשותירושלים

גנבו נגררת באמצעות רכב עם לוחית זיהוי משוכפלת, ניסו להימלט מהשוטרים והתנגשו בעמוד: שני קטינים, שוהים בלתי חוקיים תושבי איו"ש, נעצרו בתום סריקות מהירות של שוטרי מחוז ירושלים

בתאריך 24.6.26, התקבל דיווח במוקד החירום של המשטרה אודות חשד לגניבת נגררת מאחד מרחובות העיר ירושלים, באמצעות רכב שעליו, על פי החשד, הותקנה לוחית זיהוי משוכפלת

מיד עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום שוטרי תחנת לב הבירה במחוז ירושלים, שהגיעו במהירות, איתרו את הרכב כשהוא גורר את הנגררת וזיהו את החשודים במעשה.

לאחר שהחשודים הבחינו בשוטרים, החלו בנסיעה בניסיון להימלט מהמקום. במהלך מנוסתם, איבדו שליטה על הרכב, התנגשו בעמוד וגרמו לו נזק. מיד לאחר מכן, יצאו החשודים מהרכב והחלו להימלט רגלית.

בתום סריקות ופעילות מהירה ונחושה של השוטרים, נעצרו שני החשודים, קטינים (16,17), תושבי איו"ש, שוהים בלתי חוקיים שנכנסו לישראל בניגוד לחוק. השניים הועברו להמשך חקירה בתחנת לב הבירה.

מעצרם של שני החשודים הוארך בבית המשפט עד לתאריך 6.7.26.

משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות, במהירות ובאפס סובלנות נגד עברייני רכוש וגנבי כלי רכב, לרבות שוהים בלתי חוקיים המעורבים בפשיעה, ותפעל למיצוי הדין עמם, למען שלום הציבור, ביטחונו ורכושו.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות