בית שמש:אתמול בערב כבן 40 במצב קשה לאחר שאיבד את ההכרה ברכבת
צוותי הרפואה של איחוד הצלה ביצעו פעולות החייאה על גבר כבן 40 שאיבד את הכרתו במהלך נסיעה ברכבת סמוך לבית שמש
אשר יונגרייז חובש ביחידת כח הצלה של איחוד הצלה שהגיע ראשון מסר: "נמסר לנו במקום שהוא שהה זמן רב בתא השירותים ולאחר שחולץ על ידי כוחות הכיבוי בסיוע חובשים נוספים התחלנו בביצוע פעולות החייאה. ולאחר כחצי שעה של מאמצי ההחייאה למרבה הנס ליבו שב לפעום. לאחר מכן הוא פונה לבית חולים להמשך קבלת טיפול כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה".
בית שמש: גבר כבן 35 פונה עם דופק בתום פעולות החייאה לאחר שהתמוטט ואיבד את הכרתו ברכבת במהלך הנסיעה
חובש בכיר ב'צוות הצלה' רובי בן דוד שהגיע ראשון למקום מוסיף: כשהגעתי למקום עם אמבולנס מד״א אותו אני מאייש, הכווינו אותי אל תא שירותים בתוך הרכבת שהגיעה לתחנה, לאחר שנוסע התמוטט בתוך התא במהלך הנסיעה.
לאחר שהתא נפרץ על ידי לוחמי האש ראיתי גבר כבן 35, מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. יחד עם פראמדיקים וחובשים נוספים של מד"א התחלתי מיידית לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות כולל עיסויי לב והנשמות ובחסדי שמיים בהמשך ליבו שב לפעום והוא פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים שערי צדק בירושלים.
































































































קבל עדכונים לפני כולם!