חדשותירושלים

בית וגן: טבעת של אישה נתקעה באצבעה – מתנדב ידידים שחרר אותה בשלום • "חזרתי מחתונה של בן משפחה קרוב ומיד נתתי מענה"

התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות אישה שהטבעת שלה נתקעה באצבעה, ברחוב יוסף חכמי בבית וגן

מאיר אבוקרט – מוקדן ידידים שענה לשיחה, הזעיק סיוע למקום. הרב מאור ישראל זאנה, מנהל צוות מערב ירושלים, הגיע למקום בזריזות, ובעדינות וסבלנות רבה, שחרר את הטבעת מהאצבע ללא פגיעה בגברת.

מאור מספר: "חזרתי מחתונה של בן משפחה קרוב ומיד נתתי מענה. בני המשפחה הודו לי והיו בהלם ממהירות ההגעה. הטבעת לחצה על האצבע ובפעולה פשוטה, בעזרת חולץ הטבעות הייעודי, חתכתי את הטבעת וחילצתי את האצבע בשלום".

זקוקים לעזרה? יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות