חדשותירושלים

ירושלים: תקף נהג תחבורה ציבורית והואשם

תושב ירושלים שתקף נהג אוטובוס באלימות נעצר על ידי שוטרי מחוז ירושלים. עם סיום חקירתו, יחידת התביעות המשטרתית במחוז ירושלים הגישה נגדו כתב אישום

חקירת מקרה האלימות שהתרחש בשכונת נווה יעקב בירושלים הגיעה לסיומה היום, עם הגשת כתב האישום ע״י יחידת התביעות המשטרתית במחוז ירושלים.

בתאריך 15.7 בשעות הלילה, התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות מקרה אלימות שהתרחש בשכונת נווה יעקב בירושלים. עם קבלת דיווח זה, הוזעקו למקום שוטרי תחנת שפט ובהגיעם הבחינו בשני מעורבים כשהם חבולים והם פונו להמשך טיפול רפואי בבית החולים.

לאחר מתן טיפול רפואי זה ועם הגעת תיעוד מקרה אלימות זה לידי חוקרי המשטרה, אלו החלו בפעולות לגביית עדותו של הקורבן ומעצרו של החשוד במעשה זה, והחשוד, תושב ירושלים בשנות ה-20 לחייו, נעצר והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

בסיום חקירתו, החשוד שנעצר, הובא בפני בימ״ש שהורה לשחררו בתנאים מגבילים. חוקרי תחנת שפט המשיכו במלאכת החקירה שהגיעה היום לסיומה עם הגשת כתב האישום נגדו ע״י יחידת התביעות המשטרתית במחוז ירושלים.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות