שר הבריאות ח”כ אוריאל בוסו בביקור במלון המפונים בירושלים: "עבודת הקופות – קריטית למתן מענה רפואי מיטבי בשעת חירום"
שר הבריאות, ח”כ אוריאל בוסו, ביקר אתמול (ראשון) באחד ממלונות ירושלים שבו שוכנו מפוני המרכז, והתרשם מקרוב מהמענה הרפואי שהקימה כללית מחוז ירושלים לטובת המפונים
השר בוסו שיבח את ההיערכות המקצועית של הצוותים וציין: "שיתוף הפעולה בין משרד הבריאות לקופות החולים הוא מרכיב חיוני ביכולת שלנו להעניק טיפול רפואי איכותי גם בתנאי חירום. העבודה של כללית בירושלים מהווה דוגמה למחויבות, ואחריות ציבורית".
במהלך הסיור, השר התרשם מעמדת אחות ורופא, תחנת המידע שנועדה למענה אדמיניסטרטיבי ולסיוע בקביעת תורים, ומההירתמות של כללית גם לטובת מבוטחי הקופות האחרות.
את השר ליוו ענהאל זרביב, אחות ממונה על שעת חירום, ועינת מצווה, מנהלת שעת חירום במחוז.
ארז לוי, מנהל מחוז ירושלים בכללית, הוסיף: “כללית היא עוגן רפואי גם בשגרה וגם בחירום – נמשיך לעמוד בחזית, עבור כל מי שזקוק לנו.”
בתמונה :
שר הבריאות, ח״כ אוריאל בוסו (במרכז) עם צוותו ועינת מצווה (מימין) בעמדת כללית במלון המפונים.

































































































קבל עדכונים לפני כולם!