ניוזים חמיםחדשות

בירושלים: הולך רגל כבן 50 במצב קשה מפגיעת אופנוע ברחוב יחזקאל

הולך רגל נפגע מאופנוע ברחוב יחזקאל בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק, גבר כבן 50 במצב קשה עם חבלת ראש

בשעה 08:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על הולך רגל שנפגע מאופנוע ברחוב יחזקאל בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק, גבר כבן 50 במצב קשה עם חבלת ראש.

פראמדיקים במד"א נועה שדה ונתנאל מרדכי ופראמדיק מיחידת האופנועים של מד"א נפתלי חיים סופר סיפרו: "קיבלנו קריאה ממוקד מד"א על הולך רגל שנפגע מאופנוע ברחוב יחזקאל בירושלים. הגענו למקום במהירות, וראינו את הפצוע, גבר כבן 50, שוכב על הכביש כשהוא מעורפל הכרה וסובל מחבלת ראש משמעותית. מיד התחלנו בהענקת טיפול רפואי ראשוני ומציל חיים שכלל חבישות ועצירת דימומים, ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים תוך המשך טיפול רפואי כשמצבו קשה."

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות