ניוזים חמיםחדשותירושלים

שוטרי מחוז ירושלים עצרו תושב ירושלים בחשד שהפעיל קטינים וסחט אותם באיומים לבצע עבורו עסקות סמים, התפרצויות וגניבות, במרכז העיר ירושלים

חוקרי תחנת לב הבירה במחוז ירושלים, ניהלו בשבועות האחרונים חקירה סמויה בעקבות מקרים של גניבות וסחר בסמים בהם היו מעורבים קטינים, שחלקם אף נעצרו לחקירה

במסגרת החקירה הסמויה ואיסוף הממצאים, חשפו חוקרי תחנת לב הבירה, כי עפ"י החשד מי שהפעיל את אותם קטינים ובמקרים רבים אף סחט אותם באיומים, הוא צעיר עם צרכים מיוחדים בשנות ה-20 לחייו, והוא נעצר על ידי השוטרים.

מחקירת המקרים עלה כי החשוד נהג להפעיל את אותם קטינים בגילים 12-17, לבצע עבורו עבירות פליליות חמורות, שבמהלכן סחרו עבורו בסמים מסוכנים, פרצו לרכבים, גנבו ועוד.

עוד עלה מהחקירה, כי החשוד אף סחט באיומים את חלקם לבצע עבורו את העבירות הפליליות ואיים באמצעות סכין כי אם לא יבצעו עבורו את המעשים הוא יפגע בהם ובמשפחתם.

עם מעבר החקירה לשלב הגלוי, פשטו השוטרים על בית החשוד לפני מספר שבועות, שם תפסו חומרים החשודים כסמים מסוכנים מסוגים שונים והם נתפסו על ידי השוטרים.

החשוד נחקר בתחנת לב הבירה בחשד לעבירות של הדחת קטינים לסמים, סחיטה באיומים וסחר והחזקת סמים מסוכנים ומעצרו הוארך מעת לעת על ידי בית המשפט. בתום החקירה היום, ולאחר ביסוס תשתית ראייתית נגד החשוד, תוגש נגדו הצהרת תובע על ידי פרקליטות מחוז ירושלים וצפוי נגדו כתב אישום.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות