ניוזים חמיםחדשותשומרון

"לטפל כמו חובש בכיר במד"א ולהתרגש כמו אבא וסבא"

חובש בכיר ונהג אמבולנס במד"א גיל ביסמוט (47) מישוב ברכה סייע ל-46 נשים ללדת במהלך שנות הפעילות המרובות שלו במד"א. אבל הלידה ה-47 הייתה מרגשת עבורו במיוחד

לפני כשבועיים, אלירז בתו הבכורה שנמצאת בהריון מתקדם התקשרה אליו ולאשתו וביקשה מהם לקחת אותה לבית החולים עקב צירים תכופים. עד פה, גיל ואשתו שימשו הורים במשרה מלאה כשהגיעו לקחת את בתם לחדר הלידה, אך מהרגע שגיל הבין שאלירז קרובה ללדת, הוא חזר להיות גם חובש בכיר במד"א, דיווח למוקד 101 של מגן דוד אדום על בתו הכורעת ללדת ופינה אותה לבית החולים באמבולנס שהוא נוהג בו.

בדרך לבית החולים, הצירים נהיו תכופים יותר והלידה התחילה. גיל עצר את האמבולנס במקום בטוח לצד הדרך ובסיוע אשתו שעזרה לו, קיבל את הלידה. בשעה טובה לאוויר העולם יצאה נכדתו החמודה שנקראה אורה לכבוד חג החנוכה שנולדה בסמוך אליו. סבא גיל המרוגש שגזר את חבל התבור מספר בגאווה, "מצד המענה הרפואי הייתי חייב לנתק את הרגשות ולטפל בה במלוא המקצועיות ואחרי שהכל עבר ברוך השם טוב, אז להתרגש כמו אבא וסבא. אני שמח על הזכות שניתנה לי ועל המתנה הכי טובה שאפשר לבקש לחג החנוכה – אורה שלנו".

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: [email protected]

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

Back to top button
נגישות