ניוזים חמיםחדשותירושלים

הנהג ביצע עבירת תעבורה חמורה בעקבותיה הורו לו השוטרים בירושלים לעצור לבדיקתם

כשניגשו לעבר רכבו, הבחינו בריח חריף שנידף. בחיפוש אותרו חומרים חשודים כסם מסוגים שונים והנהג נעצר לחקירת המשטרה

בפעילות בלשי תחנת לב הבירה ביום חמישי האחרון בשעות הצהריים באזור היישוב גבעת זאב, הבחינו ברכב שנהגו משתמש בטלפון הנייד שברשותו בזמן נהיגה. בעקבות עבירת תעבורה זאת של היסח דעת המהווה סיכון למשתמשי הדרך, הורו הבלשים לנהג לעצור את רכבו בצד הדרך.

בעקבות חשדם שהתעורר בשל ריח חריף שנידף מהרכב, ערכו הבלשים חיפוש ברכבו של החשוד (20, ירושלים) במהלכו איתרו חומרים החשודים כסם מסוגים שונים- מריחואנה, קטמין קוקאין, במשקל כולל של מאות גרמים.

החשוד שנעצר, הועבר לחקירה בתחנת לב הבירה בחשד לעבירות סחר והספקת סמים. ביום שישי הוא הובא בפני בימ"ש שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו ב-6 ימים נוספים, עד לתאריך 10.7, לטובת מיצוי החקירה בעניינו.

נמשיך לפעול כנגד עבירות הסמים בדגש לעבירות של גידול, סחר והפצה, במטרה לשמור על בטחונו של הציבור ושלומו, איתורם של מעורבים בכך ומיצוי חקירתם בהתאם. לצד זאת, לא ניתן להתעלם מעבירות תעבורה חמורות, והגברת האכיפה בנושא זה על מנת להגביר את הציות לחוק ובראש ובראשונה- הצלת חיים של משתמשי הדרך, באשר הם.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות