חדשותבריאות

רחל דבח, מנהלת מערך המזון של המרכז הרפואי הרצוג בירושלים

בת 58. תושבת ירושלים. אמא ל- 4 ילדים, מהם בן שמשרת כקצין במילואים בדרום

ביומיום מופקדת רחל על הבישול למאות מטופלי המרכז הרפואי ולצוותים הרפואיים.
מאז תחילת המלחמה מפקדת רחל במטבח של המרכז הרפואי הרצוג על חמ"ל מתנדבות ומתנדבים, שאחראי על אפיית מאות חלות טעימות וטריות לחיילי צה"ל מידי שבוע.

מספרת רחל: "כשפרצה המלחמה, רציתי לעשות ולתרום. פניתי להנהלת המרכז הרפואי בבקשה להשתמש במטבח המרווח והחדש, שנבנה לאחרונה לאפיית חלות לחיילים. לשמחתי, קיבלתי מיד תשובה חיובית. הקמתי קבוצת וואצאפ והצטרפו אליי עשרות מתנדבים, חלקם עובדי הרצוג. כל יום חמישי מהצהרים – ועד הערב, אנחנו אופים במטבח מאות חלות טעימות, על חשבון שעות העבודה. את החלות אנחנו שולחים ליחידות שונות, פעם שריון או תותחנים, פעם גבעתי וגולני, פעם חיל הים ואחרות. זאת התודה הקטנה והסמלית שלנו במרכז הרפואי הרצוג לחיילי צה"ל, שנלחמים עבורנו".

אנדרו סיטון
אנדרו סיטון
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
נגישות