Uncategorized

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

בתאבון.

    -מאת-ברילה.-צילום-יחצ

    -מאת-ברילה.-צילום-יחצ

    רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי (2)

    רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי (2)

    -קנלוני-ת-במילוי-גבינות-ורוטב-עגבניות.-צילום-אפיק-גבאי-3

    -קנלוני-ת-במילוי-גבינות-ורוטב-עגבניות.-צילום-אפיק-גבאי-3
    ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

    כתיבת תגובה

    עוד ניוזים בשבילך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    Back to top button
    נגישות