Uncategorized
מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות
אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.
בתאבון.