אופן הכנה
– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.
בתאבון.
רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי (2)
-קנלוני-ת-במילוי-גבינות-ורוטב-עגבניות.-צילום-אפיק-גבאי-3
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
14 בינואר 2025
מכינים את ארון התרופות לחורף
23 בדצמבר 2024
חנות פופ-אפ ראשונה, מרגשת ומיוחדת של לוחם גבעתי יהונתן בן שבת, שנפצע ברפיח מפיצוץ מטען והשתקם, תיפתח בעופר הקניון הגדול בפ”ת
23 בדצמבר 2024
כפר הנופש עין זיוון בצפון הגולן פותח שעריו לאורחים במחירים מיוחדים
18 בדצמבר 2024
הסוף לסיכון עשרות אלפי נוסעי רכבת ישראל: הצעת החוק שתחייב הצבת מכשיר החייאה בכל רכבת עברה ללא מתנגדים
17 בדצמבר 2024
מירי בוהדנה, מגישת משחקי השף, משתפת בסוד היופי שאימצה מקים קרדשיאן