למילוי השוקולד:
1 כף דבש
70 גר׳ חמאה
175 גר׳ שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו (2 טבלאות)
190 מ״ל שמנת מתוקה (3/4 כוס)
אופן ההכנה:
בקערה חסינת חום מחממים את השוקולד והחמאה. לא צריך להמיס לחלוטין.
בסיר קטן מביאים את השמנת והדבש לסף רתיחה.
מוזגים את השמנת הרתוחה על תערובת השוקולד והחמאה.
מערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבל קרם אחיד וחלק.
מוזגים את הקרם אל תוך מלית הטארט האפויה ומניחים לו להתייצב.
ניתן לשמור במקרר ולהוציא כ-15-25 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון.
צילום: גלי איתן
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
22 באפריל 2025
חוגגים את האביב עם חקלאי גרנות
22 באפריל 2025
ביום העצמאות:77 אתרי מורשת ייפתחו לקהל ללא תשלום!
21 באפריל 2025
משט יום העצמאות ה-77: הצדעה ללוחמי הים, החטופים, הפצועים ומשפחותיהם
20 באפריל 2025
מערכת החינוך מציינת השנה 60 שנה למותו של אלי כהן במסגרת חודש התקומה והגבורה
10 באפריל 2025
תחזית מזג האוויר לחג: מעונן, רוחות וגשם