Uncategorized
מתוק לו מתוק לו – מתכון לטארט שוקולד
למילוי השוקולד:
1 כף דבש
70 גר׳ חמאה
175 גר׳ שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו (2 טבלאות)
190 מ״ל שמנת מתוקה (3/4 כוס)
אופן ההכנה:
בקערה חסינת חום מחממים את השוקולד והחמאה. לא צריך להמיס לחלוטין.
בסיר קטן מביאים את השמנת והדבש לסף רתיחה.
מוזגים את השמנת הרתוחה על תערובת השוקולד והחמאה.
מערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבל קרם אחיד וחלק.
מוזגים את הקרם אל תוך מלית הטארט האפויה ומניחים לו להתייצב.
ניתן לשמור במקרר ולהוציא כ-15-25 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון.
צילום: גלי איתן