במסגרת החקירה, עלה חשד כי החשוד מתחזה לאח מוסמך המתמחה בפצעי לחץ ופצעים מורכבים, באמצעות תעודות מזויפות ומציג מצג שווא של מומחה בתחום.
כמו כן, החשוד שהתחזה לאח, העביר הרצאות במספר מרכזים רפואיים גדולים ברחבי הארץ, כאשר קהל היעד בהרצאות היו רופאים ואחיות. בנוסף, הוא פתח קורסים והשתלמות בתחום ונפגש עם מנהלי מחלקות, כאשר הוא מנצל את כשריו עם הרופאים ומשתמש בחותמות שלהם ללא ידיעתם.
עוד עלה מחומרי החקירה, כי החשוד הינו בעלים של מרפאת אסתטיקה וטיפולי בית באזור ר"ג . בבדיקה של משרד הבריאות, נמצא כי אין הסמכה לחשוד לשמש כאח והתעודה אשר מציג למנהלי מחלקות הינה תעודה מזויפת.
עם המעבר לחקירה לגלויה, פשטו אתמול חוקרי מפלג ההונאה על משרדו של החשוד בר"ג ונתפסו מסמכים, וממצאים שונים הקושרים את החשוד לעבירות המיוחסות לו, בתום החיפוש החשוד עוכב לחקירה ובסיומה שוחרר למעצר בית בתנאים מגבילים.

































































































