אופן הכנה
1. מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
2. פורסים 3 שיני שום
3. חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
4. מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
6. מוסיפים 3-4 כפות מים
7. מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.
*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
9 במרץ 2025
משטרת ישראל בקריאה לציבור: איסור שימוש בנפצים בחג הפורים
7 במרץ 2025
תזמורת המהפכה מעלה מופע חדש לילדים, במסגרת פסטיבל פליציה בלומנטל: “הנסיכה אביגיל ובית החרושת לרגשות”
7 במרץ 2025
האופרה הישראלית מציגה: ‘לה בוהם’ מאת ג’קומו פוצ’יני, בהפקה צבעונית של הבמאי הגרמני הנודע מיכאל המפה ז”ל, 21.3.25-2.4.25 למה להט (צ’יץ’) בתל-אביב
7 במרץ 2025
השחקנית ההוליוודית ג’יליאן אנדרסון כוכבת “תיקים באפלה” ו”הכתר נבחרה כשגרירת היופי של המותג לוריאל פריז
7 במרץ 2025
מותג הדרמו-קוסמטיקה הצרפתי לה רוש-פוזה משיק קרם הגנה SPF50 המיועד לעור שמן: ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL