הוראות הכנה
פרסו את חזה העוף ופזרו מעליו פפריקה, מלח ופלפל.
יש לבחוש את העוף במחבת עם מעט שמן עד שצבעו הופך לחום בהיר.
שטפו את השעועית בזהירות והכינו את המרכיבים הטריים: חיתכו את הבצל לחתיכות קטנות וקילפו את האבוקדו. את האבוקדו ניתן לרסק עם מעט שמן ומלח, כך תקבלו את הממרח המקסיקני המוכר, גוואקמולי. חתכו כוסברה וליים.
חממו את הטורטיות במחבת במשך דקה לכל צד. כסו את הטורטיות במכסה על מנת שישמרו חמות.
הניחו את כל המרכיבים על השולחן וצרו את הטאקו שלכם. ניתן להחליף כל מרכיב כמו בשר במקום עוף, להוסיף תירס מתוק, פרוסות עגבניות ועוד.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka
טאקו מקסיקני. צילום TEKA (1)
ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com
עוד ניוזים בשבילך
14 בינואר 2025
מכינים את ארון התרופות לחורף
23 בדצמבר 2024
חנות פופ-אפ ראשונה, מרגשת ומיוחדת של לוחם גבעתי יהונתן בן שבת, שנפצע ברפיח מפיצוץ מטען והשתקם, תיפתח בעופר הקניון הגדול בפ”ת
23 בדצמבר 2024
כפר הנופש עין זיוון בצפון הגולן פותח שעריו לאורחים במחירים מיוחדים
18 בדצמבר 2024
הסוף לסיכון עשרות אלפי נוסעי רכבת ישראל: הצעת החוק שתחייב הצבת מכשיר החייאה בכל רכבת עברה ללא מתנגדים
17 בדצמבר 2024
מירי בוהדנה, מגישת משחקי השף, משתפת בסוד היופי שאימצה מקים קרדשיאן