Uncategorized
מתכון מיוחד ליום המתים המקסיקני
הוראות הכנה
פרסו את חזה העוף ופזרו מעליו פפריקה, מלח ופלפל.
יש לבחוש את העוף במחבת עם מעט שמן עד שצבעו הופך לחום בהיר.
שטפו את השעועית בזהירות והכינו את המרכיבים הטריים: חיתכו את הבצל לחתיכות קטנות וקילפו את האבוקדו. את האבוקדו ניתן לרסק עם מעט שמן ומלח, כך תקבלו את הממרח המקסיקני המוכר, גוואקמולי. חתכו כוסברה וליים.
חממו את הטורטיות במחבת במשך דקה לכל צד. כסו את הטורטיות במכסה על מנת שישמרו חמות.
הניחו את כל המרכיבים על השולחן וצרו את הטאקו שלכם. ניתן להחליף כל מרכיב כמו בשר במקום עוף, להוסיף תירס מתוק, פרוסות עגבניות ועוד.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka