במרכז לבנייה ועיצוב הבית והגן- בטר מבשלים ערב מעושן בסדנת בשרים אותה מעביר אלוף הבשרים אושרי טוויג, בעל קייטרינג קרניבורי אמיתי

אנשים שואלים איך עושים את זה? איך זה יוצא כל כך טעים? כמה זמן זה היה בעישון? איזה נתח זה ? בערב סדנת הבשרים ניתן יהיה גם ללמוד וגם לאכול...

המרכז לבנייה ועיצוב הבית והגן- בטר מבשלים לכם ערב מעושן בסדנת הבשרים שלהם שמיועדת ל-25 אנשים בערב כיפי של טעימות ממבחר בשרים במעשנה, בירות, צחוקים ואוירה טובה, כשמי שמדריך את הערב הוא אלוף הבשרים אושרי טוויג בעל קייטרינג קרניבורי אמיתי!

*בנוסף תועבר סדנא קלילה ומעניינת איך לעשות בשר טוב במעשנה בבית ובכל מקום.

*הסדנה תתקיים בתאריך 13.8.20 בשעה 19:30. הרשמה לסדנה- בתשלום מראש עבור כל הערב 350 ש”ח לאדם.

*הסדנה תתקיים לפי ההנחיות של משרד הבריאות במידה והסדנה תבוטל הכסף יוחזר במלאו.

להרשמה: לחץ על הלינק

Tags
מעשנים בשרים. בטר & אושרי טוויגמעשנים בשרים. בטר & אושרי טוויג

מה בתפריט?

סלטים

סלט כרוב, חמוציות ושומשום קלוי | סלט מעושן עם עגבניות בצלים ופלפל חריף | חצילים במעשנה עם טחינה | תפו״א במעשנה.

ככה פותחים את הערב

עראייס השף | פסטרמה הודיה מעושנת עם ברביקיו

מנה שנייה

פיקניה מעושנת ומפולפלת עם שום קונפי | חזה אווז מעושן מתובל במלח פלפל ובצל מקורמל.

המסמר של הערב

בריסקט סטייל טקסס עם צ’ימצ’ורי | אסאדו ותפוחי אדמה מעושנים.

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

Back to top button
נגישות
Close
Close