מתכון לספגטי, ועוד טבעוני

רשת קפה ביגה מעניקה מתכון: ספגטי טבעוני אה לה אוליו


רשת קפה ביגה מעניקה מתכון טבעוני – ספגטי אה לה אוליו
מצרכים
180 גר פסטה ספגטי
3 כפות שמן זית
4 סלייסים של פלפל צילי אדום
עגבניות מיובשות
בזיליקום
שום
ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
זיתי קלמטה
פטרוזיליה
מלח+פלפל – לפי הטעם

אולי גם זה יעניין אותך

אופן הכנה
1. מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
2. פורסים 3 שיני שום
3. חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
4. מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
6. מוסיפים 3-4 כפות מים
7. מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.

*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

צילום: גליה אבירם

תגובות:
עוד ניוזים בשבילך