Uncategorized

מתכון מיוחד ליום המתים המקסיקני

הוראות הכנה
פרסו את חזה העוף ופזרו מעליו פפריקה, מלח ופלפל.
יש לבחוש את העוף במחבת עם מעט שמן עד שצבעו הופך לחום בהיר.
שטפו את השעועית בזהירות והכינו את המרכיבים הטריים: חיתכו את הבצל לחתיכות קטנות וקילפו את האבוקדו. את האבוקדו ניתן לרסק עם מעט שמן ומלח, כך תקבלו את הממרח המקסיקני המוכר, גוואקמולי. חתכו כוסברה וליים.
חממו את הטורטיות במחבת במשך דקה לכל צד. כסו את הטורטיות במכסה על מנת שישמרו חמות.
הניחו את כל המרכיבים על השולחן וצרו את הטאקו שלכם. ניתן להחליף כל מרכיב כמו בשר במקום עוף, להוסיף תירס מתוק, פרוסות עגבניות ועוד.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka

ניוזים- רשת אתרי החדשות המקומיות של ישראל, מכבדת את זכויות היוצרים ועושה את כל המאמצים לאיתור בעלי הזכויות של היצירות הכלולות בכל הכתבות שלנו ברשת. במידה ומצאתם יצירה שאת/ה בעלי הזכויות עליה ואתם מעוניינים להוריד אותה מהכתבה או להוסיף לה קרדיט, אנא פנו אלינו בטלפון/ ווטסאפ: 0522818000 או שלחו למייל: .mnewzim@gmail.com

כתיבת תגובה

עוד ניוזים בשבילך

כתיבת תגובה

Back to top button
נגישות